Monochrome Nuances

Ook al kom ik dagelijks met bdsm in contact middels mijn kunst sites, mijn FetLife kunst account en mijn persoonlijke account op FetLife, soms voelt het alsof ik meer of een sterkere verbinding nodig heb. Ik heb de connectie met mijn diepere zelf (binnen bdsm) nodig. Vaak ga ik op die momenten schrijven, in het verleden zocht ik het ook in een stukje auto-sm. Schrijven brengt me vaak ook in contact met de meer donkere kanten en dat was juist waar ik vandaan wilde blijven. Bdsm met mijzelf beleven kost me enorm veel energie en is vaak een aanslag op mijn lichaam en energie huishouding en ook daar wilde ik niet belanden.

Tijdens een wandeling met de hond dacht ik erover na, foto’s uit intieme shoots bewerken en delen geeft me vaak het gevoel van die verbinding aangaan maar is tegelijkertijd soms confronterend omdat ik moeite heb met de veranderingen van mijn lichaam. Het idee van bdsm stillevens maken dook op, ik liet het even rusten terwijl ik verder wandelde en genoot van de koude lucht en het vele groen buiten. Eerst maar eens zien hoe mijn energie zou zijn na alle huishoudelijke klussen en de boodschappen en ook moest ik het zorgvuldig inrichten zodat bezig zijn met het fotograferen zelf, samen met het uitkiezen van de onderwerpen voor mijn stilleven en het zorgen voor een opgeruimd decor om te kunnen gebruiken, mij niet door alle energie heen zou jagen. Ik besloot om kort voor mijn rustmoment er aan te beginnen dan kon ik daarna gelijk mijn bed in.

Met enige trots kan ik melden dat het is gelukt, ik heb een paar mooie foto’s kunnen maken en ik hoop er vaker mee bezig te kunnen zijn. Hier is een kleine eerste selectie in zwart wit.

Plaats reactie

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag