Over deze site

Met mijn site laat ik de lezer mee bewegen in de flow die ik volg. Een flow die door leven bepaald wordt. De invloed van (wisselende) partners, keuzes voor polyamorie en monogamie, mijn lichaam en beperkingen, allen zijn van invloed op mijn beleving. Het zijn factoren die de beleving van bdsm bepalen, soms lijk ik ver weg van die kern in mij te zijn, dan weer voel ik mij innig verbonden met mijn verlangens. Soms kan ik de connectie met mijn partner met wie ik inmiddels al veertien jaar samenleef vinden, dan weer bevind ik mijzelf in een worsteling en lijk de connectie kwijt te zijn. Soms werpt leven mij, en mijn partner, wrange vruchten toe. Sinds een hersenbeschading bij mijn partner is hij veranderd, dit heeft ook invloed op zijn beleving van bdsm en daarmee dus ook op de mijne. Onze bdsm beleving is op een zeer laag pitje komen te staan, hier heb ik maandenlang mee geworsteld (en soms nog). Het is een soort rouwproces, rouwen om wat niet meer is en samen zoeken naar nieuwe wegen. De verandering van onze dynamiek heeft ook invloed op mijn manier van bloggen, nu er nog maar zo minimaal een bdsm connectie is en ik vooral veel gemis ervaar dreig ik te verdrinken in mijn gevoelens van verdriet en gemis. Om mijzelf te beschermen heb ik onlangs besloten mijn blog om te gooien, minder schrijven over en vanuit mijn persoonlijke gevoelens en gedachten omtrent onze veranderende bdsm dynamiek en meer vanuit mijn individuele connectie met bdsm.

Blogs

Momentopnames waarin ik de verbinding ervaar, of bewust zoek, met mijn individuele bdsm gevoelens. Aangezien ik veel tijd spendeer aan het zoeken naar, en delen van, bdsm kunst zal ik zeer zeker ook vanuit deze invalshoek gaan delen. De rest is nog een open boek, ik weet nog niet hoe ik de bladzijden ga vullen.

Scherpe Pen

Enerzijds is het mooi dat bdsm zo divers beleefd kan worden, anderzijds is ‘het bdsm wereldje’ daarmee een grote visvijver geworden voor mensen die vooral gestuurd door eigen egocentrische motivaties op zoek zijn. Dat kan leiden tot gesprekken of ontmoetingen die energie slurpen en niet leiden tot een positieve uitkomst. Om toch een enigszins positieve draai te geven aan mijn ervaringen en de veelal online ontmoetingen heb ik dit af en toe van mij afgeschreven in de rubriek Scherpe Pen.

Gallery

Een verzameling foto’s gemaakt tijdens intieme shoots met mijn partner, deze vind je terug onder Intieme Momenten. Maar ook mijn eigen fotografie, creatieve edits die ik heb gemaakt, soms een beetje AI kunst en een klein beetje vintage bdsm kunst en fotografie.

Archief

Ruim twintig jaar aan schrijven werd grotendeels gestuurd door het onderzoeken en verkennen van de onderdanige en masochistische verlangens in mij. Een sterke drive om gevoelens te willen verwoorden, belevingen te willen vangen in poëtische uitingen. Deze blogs zijn terug te vinden in het archief.

Mijn schrijfsels tonen een eerlijk en oprecht beeld, maar zijn nimmer een richtlijn voor wat bdsm zou moeten zijn. Dat is iets dat ieder voor zichzelf moet bepalen, er bestaan geen regels anders dan welke jij voor jouzelf, en voor jouw partner(s) hebt vastgelegd. En ook deze fluctueren.

Wil je contact met mij dan ben je van harte welkom gebruik te maken van het contactformulier, ook kun je me vinden op FetLife.

Informatie over Bdsm

Ben je op zoek naar informatie over bdsm dan verwijs ik je graag naar de website BdsmMinnend, dit project is ontstaan rond 2002 en via het project zet ik mij ervoor in om mensen te informeren over bdsm als ook het taboe rond bdsm te verkleinen, meer over projecten waar ik mij voor inzet vind je hier.

Karen/MisTique


Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag